Letní výprodej se slevou 20-50% na vše z letní kolekce!

O nás

obujtese_cmyk_poz

 

Vítejte na Obujtese.cz, vašem spolehlivém partnerovi ve světě obuvi! Od roku 1993 se věnujeme tomu, aby každý náš zákazník našel přesně to, co hledá – kvalitní a stylovou obuv za nejlepší ceny na trhu. Naší největší prioritou jsou spokojení zákazníci, kteří se k nám vrací.

Odpovědný vedoucí: Jan Raitmayer - tel: 777710062

Naše hodnoty

Spokojení zákazníci
Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Pracujeme tvrdě na tom, aby každý nákup u nás byl příjemným zážitkem. Od intuitivního a přehledného eshopu až po vstřícný zákaznický servis, jsme tu pro vás.

Rychlé doručení
Chápeme, že na svou novou obuv nechcete čekat déle, než je nezbytně nutné. Proto se snažíme vaše objednávky expedovat co nejrychleji, abyste si mohli své nové boty užít co nejdříve.

Kvalitní zboží za nejlepší cenu
Pečlivě vybíráme pouze značky a produkty, které splňují naše vysoké standardy kvality. V naší nabídce najdete obuv od renomovaných značek jako Tamaris, Rieker, Josef Seibel, Bugatti, Kacper a dalších. Vždy se snažíme nabídnout vám nejlepší možnou cenu.

Sortiment

Specializujeme se na dámskou a pánskou obuv, kterou vybíráme s ohledem na kvalitu, pohodlí a design. Ať už hledáte elegantní boty do práce, pohodlné tenisky na volný čas, nebo stylové kozačky na zimu, u nás si vyberete.

Výhody nákupu u nás

  • Doprava zdarma – U nás nemusíte platit za dopravu, pokud vaše objednávka přesáhne částku 1000 Kč.
  • Rychlé doručení – Vaše objednávky expedujeme co nejdříve, abyste se mohli těšit z nových bot co nejdříve.
  • Kvalitní balení – Vaše obuv dorazí v perfektním stavu díky našemu pečlivému balení.
  • Výměna velikosti zdarma – Pokud vám objednané boty nepadnou, velikost vyměníme zdarma.

Na trhu od roku 1993

Již od roku 1993 se snažíme být vaším spolehlivým průvodcem v oblasti obuvi. Díky našim zkušenostem a neustálému zlepšování našich služeb jsme si získali důvěru mnoha spokojených zákazníků. Obuv nabízíme na našich (9) kamenných prodejnách a eshopu.

Pokud si nebudete vědět s čímkoliv rady ozvěte se nám na: Telefonu: 777 710 062, Email: info@obujtese.cz nebo na chatu od 7:00 do 16:30.

Děkujeme, že jste si vybrali Obujtese.cz. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám příjemný nákup!

 

Pokud si s nákupem nejste jistí mrkněte na naše recenze:

Bez názvu

Tamaris_AW2021_MagicBoots (1) (1)